ROBBIE FOWLER - SIGNERT BILDE MED EKTEHETSBEVIS/COA

ET FANTASTISK TØFT OG PENT BILDE, MED EN NYDELIG SIGNATUR FRA GODESTE ROBBIE FOWLER ELLER "GOD" FOR DE VIRKELIGE KJENNERE!
I sin første periode i Liverpool, ble Fowler en av klubbens største helter gjennom tidene. Fowler fikk av Liverpool-fansen kallenavnet «God»

. Han var en av engelsk fotballs mest målfarlige spillere på 1990-tallet, og scoret totalt 171 mål på sine åtte første sesonger i Liverpool.

At han i tillegg var en lokal spiller gjorde ham ikke mindre populær blant klubbens tilhengere. Da han startet sin karriere, hadde Fowler tallet 23 på ryggen, men overtok etter hvert Ian Rush trøye nummer 9. Han har spilt 26 landskamper og scoret sju mål for England, men dette antallet kommer neppe til å øke.

Fowler debuterte på Liverpools førstelag høsten 1993, og oppnådde umiddelbar heltestatus ved å score alle fem målene i sin hjemmedebut, i en kamp hvor Liverpool vant 5-0 over Fulham. Han ble raskt fast på laget, og dannet et av Premier Leagues beste spisspar sammen med Ian Rush, og senere Stan Collymore. På sine fire første sesonger i Liverpool scoret Fowler over 100 mål for klubben. Han scoret blant annet hat-trick på fire minutter i en kamp mot Arsenal 28. august 1994, det er den raskeste hat-trick i FA Premier Leagues historie.

Prisen er inkl fri levering

Bildet er montert inn i passepartout på størrelse 40 x 30 cm  med «Stats» eller info om spilleren (Se bildet)

Alle våre bilder har COA – som er et ektehetsbevis på at det er den på bildet som har signert, dette medfølger selvfølgelig.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om COA- EKTEHETSBEVISET.