Oss

Om oss og litt av min historie med dette.

Det hele startet i utgangspunktet med fotballkort der jeg er en ivrig samler, spesielt på skikkelig gamle kort.

I den forbindelse kom jeg i kontakt med en engelskmann, jeg var helt uvitende om hans sivile status og alder.

Jeg kjøpte i oktober/november i 2016 fotballkort hos han for ca 100 Pund, gode gamle Arsenalkort fra 1921 og frem til begynnelsen av 1960 tallet.

Disse kortene ble jeg så fornøyde med at jeg i månedskiftet november/desmmber bestilte flere kort av han, da også Liverpool kort, da jeg vet at det er disse kortene som stiger og holder verdien best.

Da jeg hentet ut pakken den 12.desember, (husket datoen ganske godt da jeg vurderte å pakken eska inn å legge den under treet) var den esken med fotballkort noe større enn først antatt.

Bill, som han heter denne engelskmannen hadde sendt med en «Julegave» til meg, ett signert kapteinsbind signert av Frank Mclintock og ett signert av Dennis Bergkamp.

Det av Bergkamp la jeg ut på facebook for å «Skryte» litt, men da var det noen som tok kontakt med meg å ville kjøpe dette, å selge en gave tenkte jeg…. Ja ja hvorfor ikke, så jeg solgte Bergkamp og tok kontakt med Bill igjen for å kjøpe nye bilder av han for den summen jeg hadde solgt Bergkamp for.

Jeg fikk da beskjed hos han om at jeg kunne få kjøpe det han «Hadde» igjen, men det holdt at jeg overførte halvparten av den summen jeg hadde tilbydd meg å kjøpe for.

Å det gjorde jeg, dette fikk jeg tilsendt slik at jeg hadde dette i romjulen.

Det jeg gjorde med dette var å legge disse bildene ut på en del «Kjøpe, selge, bytte grupper» på Facebook første helgen i Januar, disse bildene var solgt etter 4-5 timer.

Woww, tenkte jeg å kontaktet Bill igjen, jeg må ha flere bilder….., ja du vet jo, mye vil ha mer….

Bill fortalte meg da at han var 72 år å hadde pensjonert seg selv fra 1.januar av, ikke hadde han familie og barn så han hadde rett å slett lagt ned Buisinessen sin.

Men siden jeg hadde vært en «Trustful and good customer» så kunne han sende en mail til de som hadde vært hans leverandører å anbefale meg.

Han sendte mail til 6 av sine leverandører å 4 av disse responderte positivt 

Der begynte ballen å rulle, jeg kan med andre ord kjøpe direkte hos det som jeg definerer som meget seriøse leverandører.

Priser:

Mine leverandører slipper å betale «fees og marketing» til de store nettauksjonssidene på de produktene jeg kjøper direkte hos dem, i tillegg kjøper jeg flere produkter slik jeg kan «Presse pris» og at fraktkostnaden blir lavere enn om jeg kjøpte ett og ett produkt, noen av våre transportører tar jo for eksempel 352,- kr + mva for tolldeklarasjon inn til Norge, det sier seg selv at det da er dumt å ikke samle opp innkjøpene sine.

Derfor kan jeg holde konkurransedyktige priser på en god del av varene mine.

Bli med i vårt nyhetsbrev